Als er een alpaca over de brug is volgen er meer.

Naast het witte pluis garen had ik ook roze en grijs meegenomen om een alpaca te haken. Tevens kocht ik een bolletje gemelleerd met groen, roze, blauw garen voor de doekjes en de bandjes.

Mijn zus vond ze zo leuk geworden, dat ze gelijk naar Xenos is gegaan om meer pluisjes garen te gaan kopen. Dus ik weer lekker aan het doorhaken. Nu ook met blauw en groen. De bovenste alpaca's zijn ongeveer 25 cm hoog. Het patroon staat vermeld in het vorige artikel.
Voor de handjes van onze kleindochter van anderhalf best groot, daarom heb ik het patroon verkleind. De onderste alpaca's zijn ongeveer 18 cm hoog. Zodra ik het patroon heb uitgeschreven zal ik het op dit blog met u delen.


Onze kleindochter heeft vreemd genoeg een voorkeur voor de roze alpaca's. Ik weet niet of dat door de kleur komt of de belletjes, die ik aan de roze heb gehangen. Belletjes moet je in de gaten houden bij kinderen onder de drie. Het is tenslotte handwerk en kleine dingen kunnen loslaten. 


Al mijn handwerk wordt verkocht om geld in te zamelen voor Pater Julius in de Filippijnen, die daarmee kinderen in de sloppenwijken ondersteunt en ervoor zorgt dat ze kleding, voedsel en schooluniformen hebben. Zo kunnen ze naar school en hebben ze een betere kans op een goede toekomst.

Een grote alpaca kost €. 20 en de kleine kost €.10 exclusief verzendkosten.

Beperkte oplage. Alle Alpaca's zijn uniek.

Ik ben bezig een online winkel te maken, maar dat is lastiger, dan ik had gehoopt. 
Eigenlijk wil ik liever handwerken, dan bezig zijn met een webwinkel of een blog, 
want dat kost veel meer tijd, dan ik eigenlijk heb.

mijn webwinkel


Reacties

Populaire posts